Velkommen til Astrup AS!

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Astrup er en ledende leverandør av metaller og plast halvfabrikata i norden. Selskapet forbedrer nå sine innkjøp og rigger seg for videre vekst med innkjøpsløsningene fra Blue Ridge.

Med Blue Ridge-løsningene skal Astrup få stålkontroll på sine innkjøp

Astrup har vært en betydelig leverandør til norsk industri i over 160 år. Med kvalitet i produkter og arbeidet som utføres, mangfold i produktspekter samt godt samarbeid med sine kunder, ønsker Astrup å gjøre hverdagen til norsk industri enklere.

Astrup: Fremtidens industripartner

Med tradisjon og innovasjon skal Astrup være fremtidens partner for sine kunder og leverandører.

For ytterligere å styrke sin konkurransekraft og lønnsomhet, samt å rigge seg for videre vekst, har Astrup inngått en avtale om å ta i bruk planleggingsløsningene innen innkjøp og vareforsyning fra Blue Ridge.

Vi i Inventory Investment gleder oss til å hjelpe Astrup med å få stålkontroll på sine innkjøp.

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen