Vårt Lifeline Services program gir oppsiktsvekkende resultater.

Via Blue Ridge og vår tjeneste Lifeline Services gjennomføres det nå i stor stil forbedringsprogrmmer med våre kunder.

Våre kunder benytter seg av vårt rammeverk for forbedring av innkjøp som profesjon samt en et meget godt utbygget kompetanse-, sertifiserings-, og analyseopplegg som gir mulighet for å jakte på både fallgruver og ytterligere potensialer. En viktig brikke i dette er analysemulighetene kundene får gjennom å bruke Lifeline Visibility.

Vi har ønsket oss denne kapabiliteten i mange år, og når vi nå har den, har den skapt en aldri så liten revolusjon. Både hos våre Clarity-kunder og hos E3-brukere. «Vi hadde ingen anelse om at det fantes slike muligheter» – er den unisone tilbakemeldingen vi får.

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen