Våre analytiske løsninger gjør det skarpt innen byggevarebransjen

Clarity Replenish er en løsning som lenge har gjørt det skarpt innen byggevarebransjen. Nå gjør også våre analytiske tjenestebaserte løsninger sitt inntog.

Våre analytiske løsninger gjør det skarpt innen byggevare- og interiørbransjen.

Clarity Replenish er en løsning som lenge har gjørt det skarpt innen byggevarebransjen. Nå gjør også våre analytiske tjenestebaserte løsninger sitt inntog. Flere av de nordiske kundene har allerede stort utbytte av dette, og våre to-the-point analyseverktøyer gjør det også skarpt internasjonalt.

Home Hardware, en kyst-til-kyst aktør innen trelast, interiør og møbler i Canada rapporter stor suksess med Clarity Replenish, og nå også med vår tjenestebaserte analysetjeneste Lifeline Visibility, et løsning som er «bolt-on» på Clarity Replenish, men som også har sin styrke i at den kan kombinere de avanserte beregningene i Clarity Replenish med supplerende informasjon fra selskapets ERP-system eller andre ønskelige datakilder.

Les mer om Home Hardware her.

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen