Supply Chain Seminaret 2019

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Tirsdag og onsdag 4 – 5. juni, 2019.
Supply Chain Seminaret 2019 - Losby Gods

Kjære kunde og logistikkentusiast. 

Velkommen til årets Supply Chain Seminar – vårt 11. på rad!

I tråd med innspill fra tidligere seminardeltakere, har vi i år endret seminaret til å være mer brukerfokusert og læringspreget. Derfor vil seminaret preges av en rekke sesjoner som vil hjelpe deg til større innsikt i hva du kan gjøre med systemet, både med eksisterende funksjonalitet, men også med en rekke nye funksjoner som vil hjelpe deg med å bli enda mer treffsikker, få enda bedre resultater – og spare deg for unødig tidsbruk og gi deg en mer effektiv hverdag.

Seminaret vil gi deg muligheter for:

  • Hands-on opplæring i Blue Ridge-løsningene
  • Du vil kunne lære av en rekke andre kunders erfaringer.
  • Du vil treffe mange nye bransjekollegaer og utvide ditt nettverk.

Her er noen av foredragsholderne:

Dan Craddock, innkjøpsspesialist fra The Catalyst.

Barry Swaney, innkjøpsspesialist fra The Catalyst.

  • Dan og Barry var med å starte Blue Ridge Solutions og har faktisk vært nøkkelspillere på seminaret tidligere.
  • Nå vender Dan og Barry tilbake med et veldig spennende konsept for resultatforbedring. Forbered deg på noen svært spennende foredrag gjennom hele konferansen.
  • Catalyst har et veldig spennende konsept for utvikling av innkjøperrollen, -organisasjonen og ikke minst veldig gode programmer for resultatforbedring som vi her i Europa etter hvert også kommer til å nyttiggjøre oss.

Jim Byrnes, CEO i Blue Ridge: Blue Ridge fosser frem om dagen, ikke minst på grunn av mye spennende innhold i løsningene. Jim vil dele sentrale deler av Blue Ridge-planene på seminaret.

Rod Daugherty, sjef produktstrategi i Blue Ridge: Rod står sammen med teamet av forskere og utviklere bak noen reale gjennombrudd løsningsmessig. Mye av dette vil vi demonstrere og vise deg under seminaret. Men Rod har noen riktig spennende nyvinninger i ermet som vi er sikre på at du kommer til å synes er spennende.

Dessuten kommer det mange spennende foredragsholdere fra våre kunder og partnere, blant andre:

Steffen Larvoll: Steffen jobber hos Driw og er ekspert på markedsmessige endringer innen varehandel, særlig i grensesnittet mellom detaljhandel og e-handel. Hans foredrag om utviklingen i norsk handel må du få med deg.

Petter Natvig, Supply Chain Manager på TESS AS. Petters team styrer nå hundretusenvis av varer på tvers av over 130 servicesentre med leveranser fra hele verden i en integrert forsyningskjede. Teamet på TESS er relativt ferske, men har på rekordtid kommet på et høyt nivå. Lytt & lær når Petter forklarer hvordan de går fra nesten helt manuelle prosesser til helautomatisk påfylling.

Marcus Isacsson, Supply Chain Manager på Tele2 Sverige AB. Tele2 markedsfører mobiltelefoner og en rekke relaterte produkter i over 70 egeneide butikker i Sverige samt i en rekke andre kanaler. Marcus kommer til å fortelle om hvordan de styrer sin varestrøm av kritiske produkter fra vedensledende mobilprodusenter over hele verden.

Fristen for påmelding er onsdag 8. mai

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen