Supply Chain seminar på Losby gods

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
For 10. år på rad arrangerer vi vårt seminar på Losby gods. Med Lostby golfbane og naturen rundt får vi en av landetds vakreste innramminger på et av landets beste konferansehoteller.

Velkommen til vårt årlige Supply Chain Seminar på Losby Gods onsdag 8. juni!

Som tidligere år er fokuset på inspirasjon, erfaringsutveksling og læring. På menyen i år står det inspirasjon fra Atle Nordli, en meget erfaren foreleser og fagressurs ved Handelshøyskolen BI. Atle vil snakke om hvordan feltet Supply Chain Optimization ser ut og beveger seg sett fra en akademia. Og Greg White, CEO og grunnlegger av Blue Ridge Solutions, vil i fortsettelsen av Atles foredrag illustrere hvordan hans Gartner Group Magic Quadrant-rangerte selskap tar utfordringen og sikter mot en globalt ledende posisjon innen feltet.

På den inspirasjonelle delen av seminaret vil dessuten vil vi få et spennende foredrag fra salgsdirektør Asger Petersen hos vår sponsor Apport Systems om hvorfor IT-prosjekter går galt. Men IT-prosjekter kan jo også lykkes. Et slikt prosjekt og erfaringene derfra vil logistikkdirektør Asgeir Lium hos Icopal AS fortelle om.

Det vil også bli hands-on diskusjoner og problemløsing på seminaret. Til å hjelpe oss her, får vi spennende innledninger fra Vectura, Bilglassgruppen, Rema Distribusjon og Inventory Investment.

Det er alltid spennende å se hvordan løsninger i verdensklasse utvikler seg videre. Vi har derfor invitert sjefstrateg Rod Daugherty til å fortelle oss hvordan Blue Ridge-løsningene kommer til å utvikle seg videre. Her har vi spennende ting i vente!

Vi ønsker alle våre kunder, sponsorer og øvrige interesserte hjertelig velkommen!

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen