Supply Chain Seminar Losby 2019 – Årets happening for innkjøpere

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Supply Chain Seminaret 2019 - Losby Gods

Årets Supply Chain Seminar på Losby Gods ble en suksess.

Det var rekordmange deltakere – og forelesere. Seminaret var en fin blanding av presentasjoner fra kundene og deres erfaringer og resultater med Blue Ridge-løsningene – og ikke minst en mengde foredrag av Inventory Investments ekspertstab om hvordan funksjonaliteten i Blue Ridge-løsningene kan brukes til å skape effektiv prosessgjennomføring, enda bedre optimering og dermed enda bedre resultater.

Vi hadde dessuten gleden av sentrale spillere på Blue Ridge-teamet som viste oss en rekke spennende løsninger innen maskinlæring, AI, Integrated Business Planning – og mye, mye mer.

Vi vil spesielt rette en takk til:

  • Steffen Larvoll fra Driw AS, og sine tanker om den perfekte storm innen retail
  • Bjørn Garder og Cater AS, som i løpet av det siste året har oppnådd helt enestående resultater innen innkjøp og vareforsyning
  • Petter Natvig som nå gjennomfører en spennende implementering og endringsreise med sitt dyktige innkjøperteam i TESS AS i over 130 utsalgssteder over hele landet
  • Marcus Isaksson og hans fortelling om hvordan Tele2 benytter Blue Ridge-løsningene som en strategisk pillar i sin videre supply chain-satsing.

Vi må heller ikke glemme å rette en stor takk til vår partner NetSuite og Catalyst for deres deltakelse og fine bidrag.

Og til slutt: Takk til alle kunder – det var rekordmange av dere med oss i år og vi håper dere hadde en flott opplevelse.

Vi ses 3.-4. juni neste år!

Hilsen Inventory Investment-teamet

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen