Stokke skal styre videre vekst med våre innkjøps- og vareforsyningsløsninger

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Inventory Investment har inngått en avtale om å levere vår vareforsyningsløsning Clarity Replenish samt analyseverktøyet Lifeline Visibility til Stokke AS.
Kunder - Stokke AS

Oslo, Norway 27.06.2013 – Inventory Investment har inngått en avtale om å levere vår vareforsyningsløsning Clarity Replenish samt analyseverktøyet Lifeline Visibility til Stokke AS. Stokke er en global distributør av produkter til barn. Selv om selskapet leverer både barnesenger og barnevogner og en rekke andre produkter, er de kanskje best kjente for sin berømte Tripp Trapp-stol.

Stokke står foran en eksepsjonell etterspørsel og trenger derfor en løsning for å understøtte sin vekst ved å øke effektiviteten og lønnsomheten i sin forsyningskjede. «Det å opprettholde fremragende kundeservice og lønnsomhet kan bli vanskelig i en periode med intens vekst», sier Nils Laugesen, Supply Chain-direktør i Stokke. «Løsningene som Inventory Investment nå leverer gjør det mulig for oss å matche tilbud og etterspørsel på optimerte nivåer, og å øke vår lønnsomhet så vel som kundetilfredsstillelse».
Stokke ønsker også å dra nytte av at løsningene som leveres av Inventory Investment vil kunne redusere kompleksiteten i selskapets forsyningskjede. Selskapet ser også stor verdi i at sesongbasert etterspørsel som overstiger produsentenes kapasitet, samt andre unike beskrankninger i selskapets forsyningskjede, vil bli ivaretatt i løsningen. «Den unike tilnærmingen til optimert vareforsyning i løsningene fra Inventory Investment gjør at vi får presise etterspørselsprognoser, egne planer for irregulær etterspørsel og at vi tar hensyn til leverandørenes beskrankninger, og at vi dessuten kan garantere optimert logistikk og service», sier Laugesen.

Løsningsporteføljen fra Inventory Investment leveres i samarbeid med Atlantabaserte Blue Ridge. «Den tekniske implanteringen og driftingen av løsningen bør vise seg å bli uvanlig enkel ettersom den er cloud-basert», sier Laugesen, og fortsetter: «At løsningen er enkel å implementere var ikke den eneste grunnen for å velge løsningene fra Inventory Investment. For oss fremstår løsningen som helstøpt, brukervennlig og intuitiv. Og bistanden de yter gjennom sine Lifeline-tjenester vil sikre kontinuerlig forbedring».

I Inventory Investment er vi meget glade for det inngåtte partnerskapet og mener at logistikkteamet på Stokke nå har et meget godt fundament for å kunne drive frem positive resultater på tvers av hele sin virksomhet. Vi er meget glade for å kunne ønske Stokke velkommen som kunde og til den globale Blue Ridge-familien av selskaper og er meget fornøyde over å få muligheten til å gi oss i kast med en så intrikat forsyningskjede, hvilket vil utfordre våre løsningers rekkevidde på nye og spennende måter. Stokke-teamets talent og ønske om ytterligere å forbedre sin bunnlinje og bruke optimering av sin forsyningskjede som et konkurransevåpen, kommer til å gi dem suksess.

Litt mer om Stokke

Vårt slagord «Til barnets beste», er hjørnesteinen i vår produktinnovasjon, utvikling og produksjon. Hvert Stokke® produkt er utviklet for å stimulere barnets pågående utvikling gjennom evnen til å tillate tilknytning mellom forelder og barn og å vokse gjennom sterk øyekontakt og samhandling. Vi tror på det å skape unike, funksjonelle og langvarige produkter, med attraktiv design og en lang rekke av tilbehør for å gi, støtte og fremme velvære både for forelder og barn.

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!