Spar Kjøp AS velger teknologi fra Blue Ridge Global for å understøtte sine omnikanal prosesser

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Oslo, 12. September 2018 - Inventory Investment AS kan i dag meddele at Spar Kjøp AS tar i bruk den cloud-baserte teknologien fra Blue Ridge Global for å understøtte sin Supply Chain Planning for sin virksomhet av 24 store varehus og for sin e-handel i Norge.

Oslo, 12. September 2018 – Inventory Investment AS kan i dag meddele at Spar Kjøp AS tar i bruk den cloud-baserte teknologien fra Blue Ridge Global for å understøtte sin Supply Chain Planning for sin virksomhet av 24 store varehus og for sin e-handel i Norge.

Spar Kjøp vurderte flere leverandører av supply chain planning-løsninger for å kunne forbedre sine kunders handleopplevelse, eliminere tapt salg og øke lagerets omløpshastighet. Spar Kjøp valgte Supply Chain Planning-teknologien fra Blue Ridge, med visshet om at partnerskapet vil håndtere disse utfordringene og forbedre organisasjonens effektivitet samt bidra til videre vekst og lønnsomhet for virksomheten.

Blue Ridge-teknologien forhandles i Norge av Inventory Investment AS, et mangeårig kompetansesenter innen feltet.

«Supply Chain Planning-ekspertisen til Inventory Investment og Blue Ridge kommer til å bidra til at vi bedre tilpasser vårt lager i butikk til hva kundene etterspør samtidig som optimaliserer vår totale lagerinvestering, herunder vårt sentrallager. Vi sikter mot i sum å tilfredsstille vår omnikanal etterspørsel med mindre behov for lager på tvers av hele forsyningskjeden», sier Idun Storm, driftsansvarlig i Spar Kjøp og ansvarlig for overgangen til Blue Ridge-teknologien.

«Slik jeg ser det, vil vår planleggingsevne gjennom Blue Ridge-teknologien utgjøre en sentral del av vår overbyggende strategi innrettet på å vitalisere og modernisere Spar Kjøp slik at vi kan takle fremtidens digitaliserte handelsplatform. Vi ser videre frem til et langsiktig samarbeid med Blue Ridge og deres lokale partner Inventory Investment AS, som har en ledende posisjon innen supply chain planning for detaljister og distributører» sier daglig leder Jeaneth Eide Knudsen.

Supply chain-plattformen fra Blue Ridge er den mest presise måten retailere kan oppdage og planlegge for endringer i kundebehov før de inntreffer. Denne innsikten bidrar til å redusere kostnader, forbedre kundeopplevelsen og sikre produkttilgjengelighet uten at det skapes et kostbart overlager.

«Synlighet og kontroll på lager er avgjørende for en multikanals detaljist som Spar Kjøp,» sier Jim Byrnes, toppsjef i Blue Ridge Global. «Spar Kjøps dedikerte team vil sammen med det meget erfarne kompetansemiljøet i Inventory Investment sørge for at våre løsninger bidrar til innovasjon i selskapets forretningsprosesser og dermed til selskapets vitalisering og langsiktige vekst.»

 

Om Spar Kjøp

Spar Kjøp er et familieeid firma som ble etablert i Bergen i 1962. Selskapet har i dag ca 585 ansatte og 24 store varehus som er spredd fra Kirkens i nord til Kristiansand i sør.

Spar Kjøp har lange tradisjoner på norske og egne merkevarer og satser stort på netthandel. Selskapet jobber kontinuerlig med å tilby et bredt sortiment til konkurransedyktige priser, bl.a innen sports- og fritidsklær, sko, kosmetikk, fritidsutstyr, verktøy, leker og barneutstyr samt et rikt utvalg av garnprodukter.

Om Blue Ridge

Supply Chain-løsningen fra Blue Ridge er den mest presise måten detaljister og distributører kan forutse endringer i kundenes etterspørsel før den inntreffer. Tradisjonelle prognose- og planleggingsteknikker ble ikke laget for å holde tritt med dagens uforutsigbare kundeadferd. I en verden i konstant endring gir Blue Ridge-løsningene mer presisjon, større hastighet og økt sikkerhet – noe som gir selskaper mulighet for innsikt i bakenforliggende faktorer slik at de raskere kan respondere på det uventede. Derfor støtter større detaljister og distributører seg på Blue Ridge-løsningene for en mer forutsigbar fremtid. For mer informasjon, gå til www.blueridgeglobal.com.

Om Inventory Investment AS

Inventory Investment er et kompetansemiljø som de siste 20 årene har spesialisert seg på Supply Chain Planning og integrert vareforsyning for grossister, distributører og detaljister. Selskapet er hovedpartner av Blue Ridge og har implementert og supporterer disse løsningene i Norden og Europa.

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen