2020 State of wholesale & distribution

Lær om logistikkstrategiene som dine bransjekollegaer implementerer i 2020

For bedre å forstå utfordringene distributører, grossister og produksjonsselskaper møter og hvordan best-of-breed spillere tenker å møte dem, bestemte vi oss for å spørre dem. For tredje år på rad har Blue Ridge gjennomført en undersøkelse blant grossister og distributører for bedre å forstå hvordan de planlegger å håndtere kaoset i forsyningskjedene.

Vi stilte mange av de samme spørsmålene som sist år for å kunne sammenligne over flere år og vise utviklingen i denne sektoren og hvordan ny teknologi, inkludert maskinlæring, former bransjen.

Nøkkelfunn i undersøkelsen er:

  • Virksomhetene strever stadig med styring av forsyningskjeder og det å optimere lagerstyringen i møte med skiftende kundebehov. Hvordan best planlegge vareforsyning og lage prognoser forvanskes stadig av faktorer utenfor deres kontroll, så som kapasitet på transport og lagre, begrensninger fra leverandører, toll, konkurranse fra eHandel og priskonkurranse.
  • Uansett hva utfordringen er eller årsaken til problemene, er den vanlige responsen stadig å sikre seg med mer lager og så selge overskytende lager med rabatt, noe som svekker topplinjen og marginene.
  • Introduksjon av nye produkter rangeres i år høyere og kommer nå på tredjeplass
  • Avansert analyse av forsyningskjeden for forbedret S&OP-prosess og samarbeid, sammen med maskinlæring, øker i viktighet som del i en mer omfattende strategi for prognostisering og verdikjede-styring.
Få gratis tilgang til rapporten ved å fylle ut og sende dette skjemaet til oss.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen

Takk! Du kan nå laste ned PDFen.