Rekorddeltakelse på BluePrint 2012

Rekorddeltakelse på BluePrint 2012 - en workshop for noen av verdens fremste logistikkaktører.

BluePrint 2012 går av stabelen på Stone Montain utenfor Atlanta, Georgia. Denne etterhvert så tradisjonsrike konferansen samler selskaper fra hele verden hvor målet er å sette hverandre i stevne både med hensyn til utvikling av best practice innen innkjøp og vareforsyning og ikke minst effektiv og kraftfull analyse. Som flere tidligere år har vi også i år deltakelse fra Norge og fra Inventory Investment.

Denne gang er det en rekke selskaper som kommer til å benytte sine egne Lifeline Visibility databaser direkte i gruppearbeid og strategidiskusjoner for å utforske nye optimeringsmuligheter og ikke minst utveksle informasjon over landegrensene. Her knyttes det relasjoner mellom selskaper og verdensdeler som har vist seg svært verdifulle i en brukergruppe på mer enn 10.000 innkjøpere, vareforsynere og SC-planleggere.

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen