01.08.2011: Geir Henning Garstad ansatt som senior rådgiver i Inventory Investment

Geir Henning Garstad er ansatt som senior rådgiver fra 01.august. Vi har en økende oppdragsmengde og
Ny medarbeider
Geir Henning vil særlig jobbe med prosjektledelse og rådgivning knyttet til våre nye kunder.

01.08.2011: Stiga klipper kostnadene med CLARITY

 Stiga er et velkjent merkenavn innen snøfresere, gressklippere og diverse hageutstyr. I Tranås i Sverige styrer de med CLARITY forsyning av rundt 50.000 reservedeler for sitt morselskap GGP - Global Garden Products over hele verden. Prosjektet representerer en meget hurtig og vellykket integrasjon mot SAP, noe som har gitt et solid og effektivt samspill mellom de to systemene.

Se egen case study

10.06.2011: Det 3. Superbrukerseminaret i rekken er gjennomført i Oslo

Denne gangen fokuserte vi på mulighetene som ligger i analyse av innkjøp og vareforsyning. Igjen var det rekordstort oppmøte og en fantastisk entusiasme, støttet av Dan Craddock fra Blue Ridge i USA.

05.04.2011: Europris AS får mer til overs med CLARITY Replenish og Lifeline Visibility

Se egen pressemelding
Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din. Klikk her for å skrive inn teksten din.
10.02.2011: IT - Keiserens nye klær? Artikkel i Moderne Transport

Se artikkel