Brukertreff hos Vectura
- Åpne bestillinger, massevedlikehold og nye felt og funksjoner

Inventory Investment inviterer til brukertreff hos Vectura 18. oktober

Vectura er leverandør av komplette logistikkløsninger for drikkevarebransjen. Deres tjenester omfatter blant annet innkjøp og innkjøpsløsninger, lagerdrift, transport, salg og informasjonslogistikk. På vegne av deres importører tar de per i dag inn varer fra drøyt 800 produsenter fordelt på over 50 land, og hovedkundene er Vinmonopolet, hotell- og restaurantbransjen, grossister og tax free-segmentet.

Verktøyene vi går gjennom denne gang er fokusert på at din arbeidsdag skal understøttes av:

  • Mer forutsigbarhet
  • Økt hastighet
  • Mer trygghet

Det skal rett og slett bli lettere og mer bekvemt for deg å nå dine mål og innfri forventningene til deg fra dine omgivelser.

Som du vet, har vi nå økt hastigheten på våre oppdateringer. Nå kommer de hver måned og du kan ta ny funksjonalitet i bruk i det tempoet som passer deg og bedriften.

Denne gang skal vi gå gjennom følgende områder:

· Open Order:
Oppfølging av åpne bestillinger er videreutviklet og gir nå mulighet til å følge opp varer på tvers av bestillinger og mulighet til å identifisere fremtidige utsolgtsituasjoner.

· Massevedlikehold:
En avansert funksjon som har vært i systemet en stund. Her kommer eksempler og tips på hvordan man kan bruke massevedlikehold

· Nye felt og funksjoner:
Blue Ridge endrer nå måten de lanserer nye versjoner. Dette skjer nå månedlig og siste året har det kommet flere nye felt og funksjoner. Vi tar dere gjennom alle nyhetene.


Når du går fra brukertreffet, skal du kunne dette så godt at du kan ta dette i bruk med en gang du er tilbake på plass eller kanskje være i stand til å bruke det på en enda mer avansert måte. Får vi tid til det, skal vi komme inn på det aller siste, nemlig Sales & Operations Planning.

Brukertreffet er rettet mot alle som er interessert i innkjøpsfaget, og er en erfaringsarena hvor du og din organisasjon får muligheten til å dele og motta opplevelser fra innkjøpshverdagen.

Agenda og tid:

09:45 - 10:00 Oppmøte

10:00 - 11:00 Velkommen til Vectura

11:00 - 12:00 Åpne bestillinger / Open order

12:00 - 13:00 Lunsj - mingling

13:00 - 14:00 Massevedlikehold

14:00 - 14:30 Pause - mingling

14:30 - 15:30 Nye felt og funksjoner

15:30 - 15:45 Diskusjon/spørsmål

15:45 - 16:00 Avslutning


Vi ser frem til å møte deg, og vil legge til rette for at det blir en innholdsrik dag. Vår ambisjon er at du kan ta med hjem lærerike erfaringer og informasjon som kommer til nytte for både deg og dine kollegaer. Brukertreffet gir mulighet til å møte andre med samme innkjøpsfaglig interesse.

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

Sted: Vectura AS, Destilleriveien 11, 1483 Hagan

Tid: Torsdag 18. oktober 2018 Oppstart kl 10:00 - Avslutning kl 16:00

Pris: NOK 1000 pr deltaker

Vi ber deg om å melde deg på innen torsdag 11. okt. (bindende påmelding).


VELKOMMEN TIL BRUKERTREFF!Spar Kjøp AS velger teknologi fra Blue Ridge Global for å understøtte sine omnikanal prosesser


Oslo, 12. September 2018 - Inventory Investment AS kan i dag meddele at Spar Kjøp AS tar i bruk den cloud-baserte teknologien fra Blue Ridge Global for å understøtte sin Supply Chain Planning for sin virksomhet av 24 store varehus og for sin e-handel i Norge.

Spar Kjøp vurderte flere leverandører av supply chain planning-løsninger for å kunne forbedre sine kunders handleopplevelse, eliminere tapt salg og øke lagerets omløpshastighet. Spar Kjøp valgte Supply Chain Planning-teknologien fra Blue Ridge, med visshet om at partnerskapet vil håndtere disse utfordringene og forbedre organisasjonens effektivitet samt bidra til videre vekst og lønnsomhet for virksomheten.

Blue Ridge-teknologien forhandles i Norge av Inventory Investment AS, et mangeårig kompetansesenter innen feltet.

"Supply Chain Planning-ekspertisen til Inventory Investment og Blue Ridge kommer til å bidra til at vi bedre tilpasser vårt lager i butikk til hva kundene etterspør samtidig som optimaliserer vår totale lagerinvestering, herunder vårt sentrallager. Vi sikter mot i sum å tilfredsstille vår omnikanal etterspørsel med mindre behov for lager på tvers av hele forsyningskjeden", sier Idun Storm, driftsansvarlig i Spar Kjøp og ansvarlig for overgangen til Blue Ridge-teknologien.

"Slik jeg ser det, vil vår planleggingsevne gjennom Blue Ridge-teknologien utgjøre en sentral del av vår overbyggende strategi innrettet på å vitalisere og modernisere Spar Kjøp slik at vi kan takle fremtidens digitaliserte handelsplatform. Vi ser videre frem til et langsiktig samarbeid med Blue Ridge og deres lokale partner Inventory Investment AS, som har en ledende posisjon innen supply chain planning for detaljister og distributører» sier daglig leder Jeaneth Eide Knudsen.

Supply chain-plattformen fra Blue Ridge er den mest presise måten retailere kan oppdage og planlegge for endringer i kundebehov før de inntreffer. Denne innsikten bidrar til å redusere kostnader, forbedre kundeopplevelsen og sikre produkttilgjengelighet uten at det skapes et kostbart overlager.

" Synlighet og kontroll på lager er avgjørende for en multikanals detaljist som Spar Kjøp," sier Jim Byrnes, toppsjef i Blue Ridge Global. "Spar Kjøps dedikerte team vil sammen med det meget erfarne kompetansemiljøet i Inventory Investment sørge for at våre løsninger bidrar til innovasjon i selskapets forretningsprosesser og dermed til selskapets vitalisering og langsiktige vekst.»

Om Spar Kjøp

Spar Kjøp er et familieeid firma som ble etablert i Bergen i 1962. Selskapet har i dag ca 585 ansatte og 24 store varehus som er spredd fra Kirkens i nord til Kristiansand i sør.

Spar Kjøp har lange tradisjoner på norske og egne merkevarer og satser stort på netthandel. Selskapet jobber kontinuerlig med å tilby et bredt sortiment til konkurransedyktige priser, bl.a innen sports- og fritidsklær, sko, kosmetikk, fritidsutstyr, verktøy, leker og barneutstyr samt et rikt utvalg av garnprodukter.

Om Blue Ridge

Supply Chain-løsningen fra Blue Ridge er den mest presise måten detaljister og distributører kan forutse endringer i kundenes etterspørsel før den inntreffer. Tradisjonelle prognose- og planleggingsteknikker ble ikke laget for å holde tritt med dagens uforutsigbare kundeadferd. I en verden i konstant endring gir Blue Ridge-løsningene mer presisjon, større hastighet og økt sikkerhet - noe som gir selskaper mulighet for innsikt i bakenforliggende faktorer slik at de raskere kan respondere på det uventede. Derfor støtter større detaljister og distributører seg på Blue Ridge-løsningene for en mer forutsigbar fremtid. For mer informasjon, gå til www.blueridgeglobal.com.

Om Inventory Investment AS

Inventory Investment er et kompetansemiljø som de siste 20 årene har spesialisert seg på Supply Chain Planning og integrert vareforsyning for grossister, distributører og detaljister. Selskapet er hovedpartner av Blue Ridge og har implementert og supporterer disse løsningene i Norden og Europa.


SUPPLY CHAIN seminar - TEKNOLOGI OG TRENDER
LOSBY GODS 6-7.JUNI 2018

Nok en gang ønsker vi deg hjertelig velkommen til vårt årlige Supply Chain-seminar - årets begivenhet for deg som vil holde deg oppdatert på hva som skjer innen Supply Chain Planning. Vi feirer vårt 10-års jubileum med et program mer spekket med interessante foredrag og workshops enn noen sinne.

Årets tema handler om hvordan teknologitrender legger føringer for hvordan innkjøp og vareforsyning kan utnyttes som konkurransekraft. Det handler om å utnytte teknologien best mulig for å bedre vår service og lønnsomhet, redusere varelageret og jobbe enda smartere.

Seminaret passer for deg som jobber med planlegging, analyse og gjennomføring av effektive innkjøp og logistikk. Bli inspirert av våre spennende foredragsholdere, bransjeeksperter, dyktige kunder og samarbeidspartnere i hyggelige omgivelser på Losby Gods.

Den 6. juni legger vi vekt på å inspirere deg med visjonære foredrag. 7. juni vil vi fokusere på erfaringsutveksling mellom et knippe virkelig skarpe aktører samt workshops hvor du selv deltar aktivt.

Program - 6. juni
08.00-09.00 - Registrering
09.00-09.10 - Åpning / Velkommen - Sverre Rosmo
09.10-09.30 - Blue Ridge- fremtidig lederskap og initiativer - Jim Byrnes
09.30-10.15 - Swix Sport: Hvordan vi utvikler vår globale Supply Chain. - Per H. Grimsrud
10.15-10.45 - Pause / Mingling
10.45-11.15 - DnB fosser frem: Digitalisering og Robotics - Jørgen Otre Størksen
11.15-12.00 - Jensen & Co: En liten kjempe innen digitalisering - Christian Melbye
12.00-13.00 - Lunch
13.00-14.30 - The Furture of Supply Chain Management - Lasse Jonasson
14.30-15.00 - Pause / Mingling
15.00-15.30 - World Class Forecasting, AI and Machine Learning - Rajesh Veliyannallore
15.30-16.15 - Hvordan få hele organisasjonen til å planlegge i takt? - Rod Daugherty
18.30.19.00 - Mingling og foredrink
19:00 - Middag

Program - 7. juni
08.00-09.00 - Frokost
09.00-09.30 - Hvordan påvirker utviklingen Blue Ridge Solutions - Rod Daugherty
09.30-10.30 - Erfaringer fra prognostisering og innkjøp i store organisasjoner - Rajesh Valliyannalore
10.30-11.00 - Pause / Mingling
11.00-12.00 - Eksempler på avansert rapportering og analyse - Lars Moen
12.00-13.00 - Lunch
13.00-14.00 - Resultatforbedring hands-on, Workshop - Geir H. Garstad, Sissel Falk
14.00-14.30 - Erfaringsutveksling i plenum - Sverre Rosmo
14.30-15.00 - Produktnyheter - Rod Daugherty
15.00 - Avslutning - Sverre Rosmo

Onsdag og torsdag 6-7.juni 2018
Ja,takk - jeg vil gjerne bli inspirert og delta påInventory Investment sitt 10 års jubileum-seminar på Losby Gods6-7. juni2018( Trykk her).

Pris: Seminar+bevertning 1 dag: kr. 6 900,- ("Early bird" før 9.mai; kr. 5 900,-)
Pris: Seminar+bevertning+overnatting 2 dager: kr. 7 900,- ("Early bird" før 9.mai; kr. 6 900,-)

(Begrensede plasser. Påmelding er bindende.)

Vi setter stor pris på om vi kunne få din påmelding innen onsdag 9.mai.
GLOBALT LEDENDE SUPPLY CHAIN LØSNING - Gartner rapport
Blue Ridge løsning scorer høyt på lønnsomhet i Gartners Magic Quadrant

Lurer du på om det er lønnsomt å få til styring av innkjøp og vareforsyning i verdensklasse?
Hvis du har startet reisen mot økt digitalisering og automatisering, vil den siste rapporten fra Gartner Group være til hjelp.

GARTNER er et uavhengig og anerkjent byrå som rangerer globalt ledende Supply Chain løsninger. Se Blue Ridge plassert som LEADER i øvre høyre felt, hvor de beste løsningene befinner seg.
This graphic was published by Gartner, Inc. as part of a larger research document and should be evaluated in the context of the entire document
Disclaimer: Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner's research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.


Brukertreff
- Etterspørselsavvik og prognosekvalitet

Inventory Investment inviterer til brukertreff hos K. Ekrheim AS 12. april 2018

K.Ekrheim AS har vært bruker av CLARITY / Supply Chain Planning siden 2009. De har en engasjert innkjøperavdeling, og brukere med sertifisering opp til nivå 3. K. Ekrheim er grossist av dagligvarer med leveranser til Joker og Bunnpris, og utøver en effektiv logistikk med høy servicegrad. Bli med på brukertreff og vær med på å dele erfaringer.

Brukertreffet er rettet mot alle som er interessert i innkjøpsfaget, og er en erfaringsarena hvor du og din organisasjon får muligheten til å dele og motta opplevelser fra innkjøpshverdagen.

Etterspørselsavvik og prognosekvalitet

Moderne innkjøpssystemer er lagd for å enkelt identifisere og håndtere etterspørselsavvik. Det er likevel en vanlig problemstilling av det er for mange avvik, og at det kan være vanskelig å tolke og velge riktig håndtering. Gjennom brukertreffet vil vi diskutere problemstillinger med etterspørselsavvik. Vi vil diskutere beste praksis, presentere metoder oppfølging av prognosekvalitet og introdusere til ny funksjonalitet i Supply Chain Planning for håndtering av etterspørselsavvik.

Vær med å del din erfaring - og vær med å høste av andres erfaringer!

Agenda og tid:

09:45 - 10:00 Oppmøte

10:00 - 11:00 Velkommen til K. Ekrheim

11:00 - 12:00 Etterspørsel og prognose

12:00 - 13:00 Lunsj - mingling

13:00 - 14:15 Etterspørsel og prognose

14:15 - 14:45 Pause - mingling

14:45 - 15:30 Effektiv avvikshåndtering

15:30 - 15:45 Diskusjon/spørsmål

15:45 - 16:00 Avslutning

Vi ser frem til å møte deg, og vil legge til rette for at det blir en innholdsrik dag. Vår ambisjon er at du kan ta med hjem lærerike erfaringer og informasjon som kommer til nytte for både deg og dine kollegaer. Brukertreffet gir mulighet til å møte andre med samme innkjøpsfaglig interesse.

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

Sted: K. Ekrheim AS, Nedre Kalbakkvei 40, 1081 OSLO

Tid: Torsdag 12. april 2018 Oppstart kl 10:00 - Avslutning kl 16:00

Pris: NOK 1.000 pr. deltaker inkl. enkel lunch

Vi ber deg om å melde deg på innen torsdag 5. april (bindende påmelding).


VELKOMMEN TIL BRUKERTREFF!

Arrangerer «Supply Chain Game» seminar 6. februar 2018


- Et samarbeid mellom Inventory Investment, Logma og Eirill Bø

Så hva er «The Supply Chain Game»? Om du ikke har spilt det, anbefales det på det varmeste. Det er morsomt, faglig motiverende og gir erkjennelse av hvor viktig det er at nettopp du bidrar til samarbeid i verdikjeden.


Agenda:

08.30-08.45: Kaffe og velkommen
08.45-10.45: The Lego Supply Game - spilling
10.45-11.15: Silo tenking - refleksjon
11.15-11.30: Pause og enkel bevertning
11.30-12.00: Supply Chain Planning Cloud fra Blue Ridge

Dato: 6. februar 2018
Sted: Bilglassgruppens lokaler på Skjetten, Hvamsvingen 26, 2013 Skjetten
Pris: Gratis
Kursleder: Eirill Bø, Førstelektor Handelsskolen BI
Tema: Integrert vareforsyning

Siste frist for påmelding er torsdag 1. feb. kl. 16.00 (bindende påmelding)

TRYKK HER FOR PÅMELDING


Beskrivelse av Supply Chain - spillet:
Spillet illustrerer utfordringene med lagerstyring og kundeservice i en lang forsyningskjede. Kjeden består av fire nivåer, råvareleverandør, produsent, grossist og detaljist. Deltagerne deles inn i grupper og gis roller i verdikjeden. Det er ingen kommunikasjon mellom de ulike nivåene i kjeden og alle skal bestille varer iht. en vurdering av kostnader og servicegrad. Det er i tillegg lagt inn en usikkerhet i etterspørselen som skaper utfordringer.


Gjennom spillet måles løpende lagernivå, servicegrad og logistikkostnader. Spillet ender stort sett opp med enormt mange legoklosser i kjeden, høye logistikk kostnader samt en lav servicegrad. En engasjerende, morsom og selvreflekterende vinkling på en av de største utfordringene innen Supply Chain Planning. Samarbeid mellom kategori, innkjøp og lager er nøkkelen til et profitabelt optimum - et ABC i selverkjennelse.


BRUKERTREFF - Rapporter og analyser i Supply Chain Analytics / Visibility

Inventory Investment og Bilglassgruppen inviterer til brukertreff - Torsdag 19. oktober kl. 10-16.00 i Bilglassgruppens lokaler

For første gang har vi gleden av å invitere til brukertreff sammen med en av våre brukere! Bilglassgruppen har med sitt flerlager-oppsett og høye krav til servicegrad en sammensatt og spennende logistikk. Bli med på brukertreff og vær med på å dele erfaringer.

Brukertreffet er rettet mot alle som er interessert i innkjøpsfaget, og er en erfaringsarena hvor du og din organisasjon får muligheten til å dele og motta opplevelser fra innkjøpshverdagen.

Brukertreffet er en møteplass der erfaringsoverføring er i hovedfokus.

-Brukertreff 7-2017: Torsdag 19/10 >> Meld deg på her innen 13. okt.

-Brukertreff 8-2018: Torsdag 15/03 >> hold av dato


" Rapporter og analyser i Supply Chain Analytics / Visibility"

Innkjøp er et operativt fag hvor man både skal holde orden på alle de små detaljer, og samtidig følge de strategiske linjene. Metoder og teknikker er i stadig utvikling, og med nye verktøy åpner det seg nye muligheter. Sammen med BlueRidge har vi nå 135 databaser og over 1100 brukere av Supply Chain Analytics / Visibility. Dere er blant disse! På dette brukertreffet vil vi at du skal være med på å dele «min beste rapport». Har du en rapport eller et dashboard som brukes ofte?

Vær med å del din erfaring - og vær med å høste av andres erfaringer!

Agenda og tid:

09:45 - 10:00 Oppmøte

10:00 - 11:00 Bilglassgruppen

11:00 - 12:00 «Min beste rapport» del 1

12:00 - 13:00 Lunsj - mingling

13:00 - 14:30 «Min beste rapport» del 2

14:30 - 15:00 Pause - mingling

15:00 - 15:30 Leadtime forecasting

15:30 - 15:45 Diskusjon/spørsmål

15:45 - 16:00 Avslutning

Vi ser frem til å møte deg, og vil legge til rette for at det blir en innholdsrik dag. Vår ambisjon er at du kan ta med hjem lærerike erfaringer og informasjon som kommer til nytte for både deg og dine kollegaer. Brukertreffet gir mulighet til å møte andre med samme innkjøpsfaglig interesse.

Tid, sted og påmelding til Brukertreffet:

Sted: Bilglassgruppen, Hvamsvingen 26, 2013 Skjetten

Tid: Torsdag 19. oktober 2017 Oppstart kl 10:00 - Avslutning kl 16:00

Kursholdere: Geir Henning Garstad og Sissel Borgerud Falk

Pris: NOK 2.000 pr. selskap (Kom så mange dere kan:)

Meld deg på her innen fredag 13.oktober


SUPPLY CHAIN seminar - DIGITALISERING AV VAREFORSYNINGEN

LOSBY GODS 7-8.JUNI 2017

Vi ønsker vi deg hjertelig velkommen til vårt årlige Supply Chain-seminar som arrangeres for 9. år på rad. Årets tema er hvordan vi på best måte kan utnytte digitaliseringen av vareforsyningen til å bedre vår service og lønnsomhet, redusere varelageret og jobbe smartere.

Seminaret passer for deg som jobber med planlegging, analyse og gjennomføring av effektive innkjøp og logistikk. Bli inspirert av våre spennende foredragsholdere, bransjeeksperter, dyktige kunder og samarbeidspartnere i hyggelige omgivelser på Losby Gods.

Den 7. juni legger vi vekt på å inspirere deg med visjonære foredrag. 8. juni vil vi fokusere på erfaringsutveksling og workshops hvor du selv kan prøve ut hvordan verktøyene fungerer.

Program - 7. juni
08.00-09.00 - Registrering
09.00-09.15 - Åpning / Velkommen - Sverre Rosmo
09.15-09.45 - The Digitalization of Supply Chain Planning & Execution - Greg White
09.45-10.45 - Fremtidens kompetansekrav til Supply Chain Planning - Eirill Bø
10.45-11.15 - Pause / Mingling
11.15-12.00 - Snuoperasjonen i Vectura - Lorna Stangeland
12.00-13.00 - Lunch
13.00-14.00 - Digitalisering i retail - Nils Pedersen
14.00-14.30 - Supply Chain Planning i retail - fra 0 til 100 - Torleif Seielstad
14.30-15.00 - Pause / Mingling
15.00-15.30 - Digitale utviklingstrender i Supply Chain Planning - Rod Daugherty
15.30-16.30 - Integrert vareforsyning - Hva er det egentlig? - Geir Henning Garstad
18.30.19.00 - Mingling og fordrink
19.00 - Middag

Program - 8. juni
08.00-09.00 - Frokost
09.00-09.30 - Blue Ridge Solutions Outlook - Jim Byrnes
09.30-10.30 - Prognosemodeller - Nye konsepter - Geir H. Garstad, Rod Daugherty
10.30-11.00 - Pause / Mingling
11.00-12.00 - Program for løpende resultatforbedring - Geir H. Garstad
12.00-13.00 - Lunch
13.00-14.00 - Resultatforbedring hands-on, Workshop - Geir H. Garstad, Sissel Falk
14.00-14.30 - Erfaringsutveksling i plenum - Sverre Rosmo
14.30-15.00 - Produktnyheter - Rod Daugherty
15.00 - Avslutning - Sverre Rosmo

Pris: Seminar+bevertning - 1 dag - kr. 5 600,-
Pris: Seminar+bevertning+overnatting - 2 dager - kr. 6 900,-

Vi setter stor pris på om vi kunne få din påmelding innen fredag 26. mai:).

Meld deg på herLEDERSEMINAR - DIGITALISERING OG OMSTILLING

LOSBY GODS 6.JUNI 2017 KL. 12.00

Nok en gang samler vi toppledere hos våre kunder og partnere til et slag golf, interessante foredrag med lederperspektiv - og ikke minst erfaringsutveksling med likesinnede - i en hyggelig setting på naturskjønne Losby Gods.

I år skal vi høre om to selskaper som har vært igjennnom omfattende og vellykkede omstillingsprosesser hvor digitalisering og bruk av ny teknologi har vært sentrale

Program:
12.00-13.00 - Lunch
13.00-16.00 - Golf, både for erfarne og nybegynnere / fri aktivitet
16.00-17.00 - Snuoperasjon og omstilling Vectura - Lorna Stangeland
17.00-17.20 - Pause/Mingling
17.20-18.20 - Gausdal Landhandleri aksellererer og blir digital - Audun Løhre
19.30 - Middag

Pris: 2 900,- pr. person inkluderer deilig lunch og middag fra Losby sitt eksklusive kjøkken og ikke minst et slag golf, enten du er erfaren eller du er nybegynner.

Setter stor pris på om vi kunne få din påmelding innen fredag 26. mai:).

Meld deg på herBRUKERTREFF 2017

Inventory Investment inviterer til brukertreff. Det første treffet i 2017 vil være 15. mars i konferansefasilitetene til Hotell Bristol. Påfølgende treff blir 19. oktober 2017.

Kolbotn, 13. februar 2017

 Brukertreffet er rettet mot alle som er interessert i innkjøpsfaget, enten som utøver av daglige innkjøp, eller som medarbeider i tilknyttede funksjoner. Brukertreffet er en erfaringsarena hvor du og din organisasjon skal få muligheten til å dele og motta opplevelser fra innkjøpshverdagen. Vi erfarer at det rundt om finnes mange felles problemstillinger og at det er et ønske om å kunne dele disse for å finne gode og varige løsninger. Brukertreffet skal være en møteplass der erfaringsoverføring er hovedfokus.

«Investeringskjøp»

Hovedtema for brukertreffet 15.mars vil være "Investeringskjøp", vi vil diskutere spørsmål som ofte kommer frem når vi snakker med kunder om investeringskjøp. Det kan gjelde årlige prisøkninger eller tidsbegrensede tilbud. I SCP heter funksjonen Forward Buy. Send gjerne inn problemstillinger.


Vi vil også ha en gjennomgang av fordelinger, reserveringer eller allokering som funksjonen heter i SCP.


For påmelding til brukertreff, Klikk her for å melde deg på

For mer informasjon kontakt Sissel Falk, sissel.falk (at) inven.no

Blue Ridge Solutions aksellererer

23. februar 2017: Vår mangeårige partner og løsningsutvikler - Blue Ridge Solutions får ny daglig leder og øker sine investeringer.

Blue Ridge Solutions annonserte i dag en ny og forsterket satsing for videre vekst. Selskapet har ansatt Jim Byrnes som ny daglig leder (CEO). Jim har omfattende erfaring fra en rekke programvareselskaper, bl.a M4 og Infor og han har hjulpet en rekke av disse selskapene til markant vekst, noe som er en sentral faktor bak ansettelsen av ham i Blue Ridge Solutions.

Vocap, Blue Ridge Solutions finansielle partner, øker også de finansielle investeringene i Blue Ridge både knyttet til forskning og utvikling og rettet mot global salgs- og markedsføringsvekst.

Greg White, grunnleggeren av Blue Ridge, vil nå innta rollen som President i selskapet, hvor han fremover vil fokusere enda mer på selskapets visjon og produktstrategier, utvikling av langsiktige strategiske relasjoner samt forretningsutvikling.

I Inventory Investment hilser vi disse initiativene velkommen og gleder oss til å kunne dra ytterligere veksler på supply chain planning-løsninger i verdensklasse og ikke minst fortsette vårt fruktabare samarbeide med et av verdens kanskje beste programvaremiljøer innen supply chain planning.

Les mer om Greg White og Jim Byrnes her.

Oslo Børs
Oslo, 1. desember 2016: Vi gratulerer vår kunde Vectura AS med en vellykket notering på Oslo Børs.


Gausdal Landhandleri AS går til skyen med Blue Ridge-løsningene

Oslo, Atlanta, USA. 22. November 2016.

Inventory Investment AS har inngått en avtale med Gausdal Landhandleri AS om å levere de verde nsledende planleggingsløsningene fra Blue Ridge, som er globalt ledende innen cloudbaserte løsninger for prognostisering, planlegging, innkjøp og vareforsyning, allokering og analyse. Denne Supply Chain Planning-teknologien skal støtte planlagt vekst og gi økt varetilgjengelighet, forutsigbarhet og synlighet gjennom selskapets forsyningskjede.

"Våre kunder krever korte leveringstider og høy servicegrad, noe som stiller økte krav til vår evne til god planlegging og gjennomføring", sier Audun Løhre, daglig leder i Gausdal Landhandleri AS. "For å gjøre vår forsyningskjede mer forutsigbar, lønnsom og konkurransedyktig, trengte vi det mest avanserte og kapable systemet. Vårt samarbeid med Inventory Investment og Blue Ridge setter oss i stand til å fornye vår forsyningskjede og derigjennom skape et godt grunnlag for videre lønnsom vekst."

Blue Ridge-teknologien kobler på en presis måte forsyningskjeden til kundebehovene, og skaper en bedre kundeopplevelse ved å sikre at produktene er tilgengelige til riktig tid og sted uten at det fører til unødvendige investeringer i lager. Gausdal Landhandleri så en betydelig verdi i Blue Ridge-løsningenes evne til presis prognostisering av sesongdrevet etterspørsel og så på en presis måte sørge for riktige lagernivåer på sentrallager og i butikk.

"Mer enn noen gang må detaljister proaktivt forstå kundenes behovsmønstre for å kunne sikre produkttilgjengelighet uten å skape unødvendige lagerholdskostnader», sier Sverre Rosmo, daglig leder i Inventory Investment, og støttes av Greg White, toppsjef i Blue Ridge: «Vi er sikre på at Gausdal drar fordeler av den enestående presisjonen i vår planleggingsteknologi, som ytterligere vil støtte selskapet med lønnsom styring av sin forsyningskjede, skille seg ut med enestående servicemål og drive frem ytterligere vekst i selskapet."
BRUKERTREFF 2016

Inventory Investment har startet opp igjen med brukertreff. Det andre treffet i 2016 vil være 20. oktober i konferansefasilitetene til Hotell Bristol. Påfølgende treff blir 15.mars 2017.

Oslo, 31. august 2016

 Brukertreffet er rettet mot alle som er interessert i innkjøpsfaget, enten som utøver av daglige innkjøp, eller som medarbeider i tilknyttede funksjoner. Brukertreffet er en erfaringsarena hvor du og din organisasjon skal få muligheten til å dele og motta opplevelser fra innkjøpshverdagen. Vi erfarer at det rundt om finnes mange felles problemstillinger og at det er et ønske om å kunne dele disse for å finne gode og varige løsninger. Brukertreffet skal være en møteplass der erfaringsoverføring er hovedfokus.
T

«Sesong»

 Tema for brukertreffet 20. oktober vil være "Sesong", vi vil diskutere spørsmål som ofte kommer frem når vi snakker med kunder om sesong. Informasjon fra oss vil være om Aggregerte prognoser.

T

For påmelding til brukertreff eller for mer informasjon, kontakt Sissel Falk

sissel.falk (at) inven.no


SEMINAR JUNI 2016

Velkommen til vårt årlige Supply Chain Seminar på

Losby Gods onsdag 8. juni

For 10. år på rad arrangerer vi vårt seminar på Losby gods. Med Lostby golfbane og naturen rundt får vi en av landetds vakreste innramminger på et av landets beste konferansehoteller.

Som tidligere år er fokuset på inspirasjon, erfaringsutveksling og læring. På menyen i år står det inspirasjon fra Atle Nordli, en meget erfaren foreleser og fagressurs ved Handelshøyskolen BI. Atle vil snakke om hvordan feltet Supply Chain Optimization ser ut og beveger seg sett fra en akademia. Og Greg White, CEO og grunnlegger av Blue Ridge  Solutions, vil i fortsettelsen av Atles foredrag illustrere hvordan hans Gartner Group Magic Quadrant-rangerte selskap tar utfordringen og sikter mot en globalt ledende posisjon innen feltet.

På den inspirasjonelle delen av seminaret vil dessuten vil vi få et spennende foredrag fra salgsdirektør Asger Petersen hos vår sponsor Apport Systems om hvorfor IT-prosjekter går galt. Men IT-prosjekter kan jo også lykkes. Et slikt prosjekt og erfaringene derfra vil logistikkdirektør Asgeir Lium hos Icopal AS fortelle om.

Det vil også bli hands-on diskusjoner og problemløsing på seminaret. Til å hjelpe oss her, får vi spennende innledninger fra Vectura, Bilglassgruppen, Rema Distribusjon og Inventory Investment.

Det er alltid spennende å se hvordan løsninger i verdensklasse utvikler seg videre. Vi har derfor invitert sjefstrateg Rod Daugherty til å fortelle oss hvordan Blue Ridge-løsningene kommer til å utvikle seg videre. Her har vi spennende ting i vente!

Vi ønsker alle våre kunder, sponsorer og øvrige interesserte hjertelig velkommen!


Verdensledende løsninger innen
Supply Chain Planning


 Spesialister innen logistikk og lageroptimeringKomplett norsk ERP for distributører innen varehandel
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Maecenas ligula erat, ultrices a, ornare uismod in, fringilla et, elit. Praesent tempus lobortis mauris. In hac habitasse platea dictumst. Maecenas ultricies nunc non orci. Nullam lorem tortor, vehicula at, facilisis non, condimentum vitae, felis. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per