Global Garden Products - GGP - produserer og markedsfører utstyr og maskiner til hagebruk over hele verden. Stiga er et av selskapene i GGP-konsernet og har salgs- og produksjonsorganisasjon i Tranås i Sverige. GGP får nå sin globale forsyning av reservedeler ved hjelp av Stigas vareforsyningsteam i Tranås.

Teamet benytter Supply Chain Planning for innkjøp av reservedeler til sine lagre i Trollhättan i Sverige og Ghent i Belgia. Varespekteret på nær 50.000 varer håndteres nå i nær interaksjon med SAP, som er GGP's forretni ngssystem. Supply Chain Planning håndterer både problemstillinger knyttet til et sterkt sesongbetong og kampanjedrevet sortiment samt håndtering av komponentsammenstilling.

Prosjektet representerer en meget vellykket integrasjon mot SAP hvor all informasjonsdeling mellom SAP og Supply Chain Planning er automatisert slik at innkjøperne kan vie maksimalt av sin tid å utytte potensialene i Supply Chain Planning sine optimerte innkjøpsforslag samt å utforske og utnytte ytterligere taktiske og strategiske potensialer i GGPs forsyningskjede.

Kontaktperson: Planning Manager Lars Söderstrom, lars.soderstrom@ggp-group.com.