Les om kundene våre og hva de sier om oss

Se hvordan noen av kundene våre skaper en mer forutsigbar fremtid med de skybaserte løsningene fra Blue Ridge og Inventory Investment.

kundelogo_ekrheim
Blue Ridge ble implementert på 6 uker og var ferdig utrullet etter 2 måneder. Prosjektet gikk under tidsrammen og under budsjett. Det var helt avgjørende å øke treffsikkerheten på prognoser og å øke servicegraden uten å øke lageret. Kort tid etter at systemet gikk live, reduserte selskapet antallet innkjøpere dramatisk.
Haakon Ekrheim K Ekrheim
Haakon Ekrheim
Daglig leder
Kundelogo - Cater storkjøkken
Cater AS mener å ha funnet det beste innkjøpssystemet i markedet som tilfredsstiller alle de viktige kravene som ble satt. Resultatet har derfor blitt som i kravspesifikasjonen og resultatene er bedre enn forventet. Dette var et klart og tydelig riktig valg for fremtiden og systemet har allerede tjent igjen investeringen på under 1 år.
Bjørn Garder CEO Cater AS
Bjørn Garder
CEO
Harmonie logo - Kundecase
Planleggingsløsningen fra Inventory Investment har vært helt sentral for å understøtte en kraftig vekst med høykvalitets vinduer og dører og ta en posisjon som eksklusiv leverandør hos utvalgte byggevarehandlere. Løsningen har levert - og fortsetter å levere - resultater som klart overstiger det vi planla for.
Glenn Jarle Eriksen - Daglig leder hos Harmonie
Glenn Jarle Eriksen
CEO

Internasjonale kunder

Start video

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen