Inventory Investment inviterer til brukertreff hos K. Ekrheim AS

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
K.Ekrheim AS har vært bruker av CLARITY / Supply Chain Planning siden 2009. De har en engasjert innkjøperavdeling, og brukere med sertifisering opp til nivå 3. K. Ekrheim er grossist av dagligvarer med leveranser til Joker og Bunnpris, og utøver en effektiv logistikk med høy servicegrad.

K.Ekrheim AS har vært bruker av CLARITY / Supply Chain Planning siden 2009. De har en engasjert innkjøperavdeling, og brukere med sertifisering opp til nivå 3. K. Ekrheim er grossist av dagligvarer med leveranser til Joker og Bunnpris, og utøver en effektiv logistikk med høy servicegrad. Bli med på brukertreff og vær med på å dele erfaringer.

Brukertreffet er rettet mot alle som er interessert i innkjøpsfaget, og er en erfaringsarena hvor du og din organisasjon får muligheten til å dele og motta opplevelser fra innkjøpshverdagen.

Etterspørselsavvik og prognosekvalitet

Moderne innkjøpssystemer er lagd for å enkelt identifisere og håndtere etterspørselsavvik. Det er likevel en vanlig problemstilling av det er for mange avvik, og at det kan være vanskelig å tolke og velge riktig håndtering. Gjennom brukertreffet vil vi diskutere problemstillinger med etterspørselsavvik. Vi vil diskutere beste praksis, presentere metoder oppfølging av prognosekvalitet og introdusere til ny funksjonalitet i Supply Chain Planning for håndtering av etterspørselsavvik.

Vær med å del din erfaring – og vær med å høste av andres erfaringer!

Agenda og tid:

09:45 – 10:00 Oppmøte
10:00 – 11:00 Velkommen til K. Ekrheim
11:00 – 12:00 Etterspørsel og prognose
12:00 – 13:00 Lunsj – mingling
13:00 – 14:15 Etterspørsel og prognose
14:15 – 14:45 Pause – mingling
14:45 – 15:30 Effektiv avvikshåndtering
15:30 – 15:45 Diskusjon/spørsmål
15:45 – 16:00 Avslutning

Vi ser frem til å møte deg, og vil legge til rette for at det blir en innholdsrik dag. Vår ambisjon er at du kan ta med hjem lærerike erfaringer og informasjon som kommer til nytte for både deg og dine kollegaer. Brukertreffet gir mulighet til å møte andre med samme innkjøpsfaglig interesse.

TRYKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ

Sted: K. Ekrheim AS, Nedre Kalbakkvei 40, 1081 OSLO

Tid: Torsdag 12. april 2018 Oppstart kl 10:00 – Avslutning kl 16:00

Pris: NOK 1.000 pr. deltaker inkl. enkel lunch

Vi ber deg om å melde deg på innen torsdag 5. april (bindende påmelding).

VELKOMMEN TIL BRUKERTREFF!

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen