Gartner posisjonerer Blue Ridge i Magic Quadrant Report

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Vår partner, Blue Ridge, har med sine skybaserte prognose, planleggings, vareforsynings- og analytiske løsninger nå annonsert at Gartner, det globale analyseselskapet for IT-løsninger, har besluttet å innplassere Blue Ridge i den Magiske Kvadranten 2014.

12.03.2014 Gartner posisjonerer Blue Ridge i Magic Quadrant Report for Supply Chain Planning System Record

Vår partner, Blue Ridge, har med sine skybaserte prognose, planleggings, vareforsynings- og analytiske løsninger nå annonsert at Gartner, det globale analyseselskapet for IT-løsninger, har besluttet å innplassere Blue Ridge i den Magiske Kvadranten 2014, the 2014 Magic Quadrant Report for Supply Chain Planning System of Record (SCP SOR). Dette er første gang SCP Magic Quadrant Report har blitt lansert av Gartner siden 2010. Ta kontakt med oss hvis du vil se nærmere på rapporten.

Innlemmelse i the Magic Quadrant krever «betydelig teknisk dekningsmområde – leverandøren må dekke minst 5 av 9 tekniske kapabiliteter knyttet til et planleggingssystem for forsyningskjeder:
1. Prosess-styring
2. Felles data-, prosess- og analytiske modeller
3. Skalerbare til å kunne håndtere globale forsyningsmodeller
4. Resultatstyring og analytisk støtte
5. Støtte collaboration
6. Kunne anvende segmenterte planleggingsmodeller innen vareforrsyning
7. Master Data Management
8. Integrasjon til transaksjonssystemer (ERP/grunnsystemer)
9. Enkelt kunne gjennomføre endringer av planer på tvers av planleggingsmodellen i et 24/7-miljø

Om the Magic Quadrant
Gartner har ingen preferanser for noen spesiell leverandør, noe produkt eller noen tjenester nevnt i forskningspublikasjoner og anbefaler ikke brukere til å velge de leverandørene som har de høyeste ratingene.

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen