Forenklet end-to-end samhandling med Supply Chain Planning

Blue Ridge annonserte lanseringen av selskapets innovative Cloud supply chain planning collaboration løsning, fokusert på å aksellerere gevinstene som retailere og deres leverandører kan få ved å dele forsynings- og etterspørselsplaner.

Blue Ridge annonserer forenklet end-to-end samhandling på 2015 NRF Big show

Blue Ridge annonserte lanseringen av selskapets innovative Cloud supply chain planning collaboration løsning, fokusert på å aksellerere gevinstene som retailere og deres leverandører kan få ved å dele forsynings- og etterspørselspllaner. Blue Ridge og Inventory Investment vil kunne demonstrere denne løsningen på NRF Big Show at booth #3856.

Quote startThe beauty of our new collaboration solution is how easy it is for retailers to optimize inventory plans taking into account supplier capacity constraints.B
Basert på tidligere erfaringer samt innspill fra bransjeanalytikere, er vårt inntrykk at slike initiativer har blitt hindret eller forsinket på grunn av at det stiller såvidt store krav til innsats fra hver av partene.

Blue Ridge Supply Planning-løsningen forenkler denne samarbeidsprosessen ved å la detaljisten ta hensyn til kalenderdrevne beskrankninger fra leverandøren som så over natt sammenlignes i Blue Ridges metodikk for joiint, tidsfasede ordreprojeksjoner. Resultatet er ordre til leverandøren som holder seg innenfor dennes kapasitetsbeskrankninger uten at servicegraden ofres. Gevinsten for begge parter er bedre service, bedre topp- og bunnlinjeresultater samt en forbedret kontantstrøm.

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen