Engrospartner akselererer videre vekst med skybaserte planleggingsløsninger

Den ledende leverandøren av varer til bensinstasjoner, kiosker og servicehandelen lanserer skybaserte Blue Ridge-løsninger for prognostisering av etterspørsel, planlegging, innkjøp og vareforsyning samt analytiske løsninger for å sikre vekst og en fortsatt bransjeledende posisjon kundeservice.
Kunder - Engrospartner

02.04.2014 – Engrospartner akselererer videre vekst med skybaserte planleggingsløsninger for Supply Chain.

Inventory Investment, en ledende nordisk tilbyder av skybaserte supply chain planning-løsninger annonserte i dag at Engrospartner har valgt deres etterspørselsdrevne optimerings- og vareforsyningsløsninger fra Blue Ridge.

KBS-distributøren vil også implementere Blue Ridge Supply Chain Analytics-løsningen. Engrospartner forventer på denne måten å legge fundamentet for videre vekst ved å forbedre lønnsomhet og kapitalstrøm samtidig som de opprettholder en eksepsjonell kundeservice i en bransje som i stadig økende grad baserer seg på kampanjedrevet salg.

Engrospartner ser en betyd elig verdi i løsningens evne til presist å tilpasse lagernivåer med etterspørsel og til å optimere lønnsomheten i hele forsyningskjeden. «Vi ser frem til å ta i bruk et system som gir oss tilgang til den siste utviklingen i bransjen så vel som fremtidige vekstmuligheter», si der Peter Stangeland, salgs- og innkjøpsdirektør i Engrospartner. «Presis prognostisering av kampanjer og avanserte projeksjonsmuligheter sette oss i stand til effektiv og lønnsom styring av vår forsyningskjede samtidig som vi oppfyller våre mål om å være industriledende på kundeservice.»

Ledelsen i Engrospartner ser den strategiske verdien når Inventory Investment nå implementerer Blue Ridge-løsningene. «Vi ser dette valget som et steg inn i fremtidens verdikjedestyring. Vår visjon er å benytte innovasjoner innen verdikjeden til å drive langsiktig vekst og forbedret kapitalflyt», legger Beate Storsul til, administrerende direktør i Engrospartner. Hun sier videre: «En resultatdrevet, raskt implementerbar skybasert løsning vil være et avgjørende element i å nå den visjonen».

Om Engrospartner

Engrospartners visjon er: «Det skal være enkelt og lønnsomt å være kunde av Engrospartner.» Engrospartner er den eneste grossisten i Norge som har en spesialisert distribusjon til KBS-bransjen over hele landet. Nøkkelkunder er 7-Eleven, Shell 7-Eleven, YX bensinstasjoner samt Narvesen. Selskapet er et heleid datterselskap av Rema Distribusjon Norge AS, som er grossist for 550 REMA 1000-butikker i Norge. I fjor omsatte Rema Distribusjon for 34 milliarder kroner.

Vi forventer at visjonen og lederskapet i Engrospartner vil bidra til å posisjonere grossistens posisjon inn i en eliteposisjon. Beate og Peter forstår at for å dra nytte av fremtidig vekst, må en innovative logistikkstrategi være på plass. Vi er sikre på at deres lederskap sammen med bruken av våre løsninger vil bidra til ytterligere lønnsomhet, kapitalstrøm og kundeservice i løpet av meget kort tid. Vi ser frem til et langt og fruktbart samarbeid.

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen