Brukertreff 10.okt. hos bilglassgruppen

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Folkegruppe

Velkommen til vårt brukertreff hos Bilglassgruppen på Skjetten 10. okt. 2019

Temaet denne gang er ledetid, ledetidsprognose og oppfølging av leverandørprestasjon

Bilglassgruppen AS er et privat eiet selskap som i løpet av de siste årene har blitt den ledende leverandøren av bilglass i det norske markedet. Deres markedsandel er i dag på 45 % og omfatter leveranser til bilbransjen, bilglasskjeder og glassbransjen.​

I den senere tid har SCP blitt utviklet videre til å håndtere «ledetid» på en omfangsrik måte. Fra å ha en konstant ledetid, oppdatert manuelt eller via grensesnitt, så har vi i dag muligheten til å la SCP oppdatere ledetider i samsvar med de faktiske ledetidene fra leverandør.

Det er også mulig å skille mellom forskjellige ledetider tilknyttet forskjellige bestillingsdager, og i kommunikasjon med leverandør kan man nå skille mellom ledetid «henting hos leverandør» eller «ankomst på eget lager».

Blant brukerne av SCP har muligheten for «Leverandøroppfølging» vært etterspurt, med måling av leverandørservicegrad og leveringspresisjon. Nå kan dette gjøres tilgjengelig i SC Analytics.

Agenda: 

09:45 – 10:00 Oppmøte

10:00 – 10:30 Velkommen til Bilglassgruppen

10:30 – 12:00 Ledetid

12:00 – 13:00 Lunsj – mingling

13:00 – 14:00 Tema-gruppearbeid

14:00 – 14:15 Pause – mingling

14:15 – 15:00 Gjennomgang gruppearbeid

15:00 – 15:30 Nye funksjoner i SCP

15:30 – 15:45 Diskusjon/spørsmål

15:45 – 16:00 Avslutning

Bli med på brukertreff, så setter vi fokus på ledetid og deler erfaringer. Kanskje finnes det noen potensialer også i din bedrift!

Fristen for påmelding er fredag 4. oktober 2019

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen