BluePrint Nordic avviklet med stor suksess

For 4. gang på rad ble brukerkonferansen avviklet på Losby Gods. Årets seminar samlet rekordmange deltakere fra både Norge og Sverige.

I år fikk vi høre svært engasjerende erfaringer om hvordan bruken av systemer og ny innsikt har skapt tildels store forandringer hos de aktuelle bedriftene. Også i år hadde vi besøk av Blue Ridge ved Greg White og Dan Craddock. Dessuten deltok Chris Longhito fra Henrcy Schein med svært interessante foredrag og betraktninger fra en av verdens kanskje mest «viderekomne» grossister innen faget innkjøp og vareforsyning.

Ikke minst ble det særdeles spennende og krevende interaktive sesjoner med bruk av Lifeline Visibility som analyseverktøy. Sjekk forøvrig omtalen av seminaret fra Blue Ridge her.

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen