Blue Ridge Kjøper Inventory Investment AS, styrker supply chain planlegging og prisplattform

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Investeringen er siste eksempel på Blue Ridges globale ekspansjon og stadige fokus på rask levereranse av verdi for kundene.
Blue Ridge logo

Oslo, Norge og Atlanta, Georgia – 17. mars 2021  –  Blue Ridge, en ledende plattform for robust  planlegging av forsyningskjeder og prisløsninger kunngjorde i dag at de har fullført  oppkjøpet av Inventory Investments AS. Inventory Investment AS  er et  norsk selskap som  hjelper  bedrifter med    å automatisere, effektivisere  og optimalisere planlegging av forsyningskjeden for å redusere kostnader knyttet til arbeidskapital og samtidig øke lønnsomheten. Dette  oppkjøpet  bidrar til Blue Ridges  globale  strategi og styrker posisjonen i Europa. Vilkårene for transaksjonen ble ikke offentliggjort.

«Med dette fortsetter Blue Ridge sin vekst og vinner markedsandeler raskere via unike kundeopplevelser,» sier Mike Becker, administrerende direktør i VOCAP Partners og styreformann i Blue Ridge. «Både styret og VOCAP er glade for å kunngjøre at Inventory Investment blir med i Blue Ridge-familien.»

Med sin ledense posisjon i Norden, har Inventory Investment AS hatt en sterk utvikling mot distributører, grossister og produsenter som har vært på jakt etter en mer profesjonell planlegging og mer forutsigbar fremtid. Kjente aktører i hele Europa har dratt nytte av teknologien og ekspertisen som  tilbys  gjennom deres team, og verdien av dette har bare forsterket seg gjennom de omskiftelige tidene vi opplever i markedet for tiden.

«Inventory Investment viste seg å være en ideell investering for Blue Ridge. De har vært  en uunnværlig partner i årevis,»  sier  Jim Byrnes,  administrerende direktør i Blue Ridge. –Med dette styrker vi vår globale vekst og mulighet for å tilby våre løsninger til flere etterhvert som vi ekspanderer i Europa, spesielt i våre fokusområder, som ved siden av Norden er Benelux, Storbritannia og DACH.»

Blue Ridge leverer en skybasert planleggingsplatfom som kombinerer løsninger som gir innsikt og beslutningsstøtte innen supply chain planlegging og prisoptimering. Innebygd vitenskapelig datahåndtering, AI og maskinlæring maksimerer avkastning gjennom smidige og brukervennlige løsninger. Løsningene velges av nesten alle typer bedrifter. Nystartede og små, raskt voksende eller bransjeledere  – de velger velger Blue Ridge på grunn av sin stadige jakt på resultater og bransjens beste avkastning.

«Jeg ser veldig lyst på hvilke muligheter og økte potensialer denne avtalen kan utløse», sier Sverre  Rosmo, partner og daglig leder i IIAS. «Når vi nå kombinerer våre ressurser og kompetanse på denne måten, er jeg overbevist om at det vil bli svært bra både for våre kunder og våre ansatte.»

Blue Ridge forventer å kunngjøre flere slike partnerskap i 2021. 

Om Blue Ridge

Å oppnå en robust forsyningskjede ligger i skjæringspunktet mellom etterspørsel, pris og lager –  der selskapets kunder, leverandører og deres virksomhet møtes. Den skybaserte planleggings- og prisoptimeringsplatformen til Blue Ridge gir grossister, distributører, handelsbedrifter og produsenter tilgang på vitenskapelig prognostisering og lagerstyring samt prisoptimering. Løsningen bidrar til økt lønnsomhet og servicenivåer gjennom riktigere lagre og sømløst samarbeid. Finn ut mer  på https://blueridgeglobal.com/ eller be om en demonstrasjon på  https://blueridgeglobal.com/request-demo/.

Mediekontakt:
Sverre Rosmo
Daglig leder
sverre.rosmo@blueridgeglobal.com

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen