Artikler og innlegg

Hold deg oppdatert på trender, strategier og perspektiver innen supply chain

Velkommen til Astrup AS!

Astrup er en ledende leverandør av metaller og plast halvfabrikata i norden. Selskapet forbedrer nå sine innkjøp og rigger seg for videre vekst med innkjøpsløsningene fra Blue Ridge.

Les mer »
Corona Plan

Logistikk i krisetider

De aller fleste forsyningssystemer er laget for at ting gjentar seg: Vi selger til de samme markedene, stort sett med de samme produktene. Ting kan fluktuere i sesonger og produkter kan erstattes, men i virkeligheten er det ofte variasjoner over samme tema.
Det som skjedde denne våren satte måten vi er vant til å planlegge på under press. Vi har fått erfare en hendelse nesten ingen var forberedt på, og urinstinktet i oss ble trigget med hamstring av kritiske matvarer… og dopapir.

Les mer »
Price Optimization
Produktnyhet

Ny løsning for prisoptimering

Vi kan nå tilby deg en løsning hvor du selv kan analysere, simulere og optimere de økonomiske effektene av prisendringer på dine produkter, salgskanaler, kunder og lokasjoner – før du iverksetter dem! Les mer om vår prisoptimeringsløsning her.

Les mer »
Harmonie logo - Kundecase
Suksesshistorier

Lagerstyring i praksis

Lurer du på hva høy-presisjons lagerstyring kan gi innen byggevare?

Sjekk ut erfaringene til vår kunde Harmonie Norge AS.

Les mer »
Logma logo
Konferanser

Kunstig intelligens i Supply Chain Management

Logma – nettverk for logistikkledelse – arrangerer 5. mars sitt årlige Persson Seminar på Handelshøyskolen BI. Det er begreper som maskinlæring, ekspertsystemer, roboter og autonome løsninger som behandles. Seminaret har en rekke spennende foredrag og anbefales!

Les mer »
Kunder

Pace Supply ny Blue Ridge-kunde

Den ledende grossisten Pace Supply Corporation skal styre sitt omfattende nettverk av 20 lokasjoner ved å ta i bruk Supply Chain Planning-teknologien fra Blue Ridge.

Les mer »
Konferanser

Brukertreff 16. juni 2020 kl. 10-16

Corona-utbruddet har gjort at vårt brukerseminar i første omgang utsettes til 16. juni. Det er synd at vi må skyve på dette populære eventet – som jo gir en fin mulighet for deg som er aktiv bruker eller superbruker av Blue Ridge-løsningene til å møte andre likesinnede og få svar på ting du har lurt

Les mer »
Cater front page
Kunder

Cater suksesshistorie

Cater oppnår markedsledende tilgjengelighet, eliminerer overlager og hjelper sine innkjøpere med å fatte bedre beslutninger ved med profesjonell prognostisering og optimering av innkjøp og vareforsyning.

Les mer »
Meld deg på nyhetsbrevet vårt ved å fylle ut feltene under:

Fornavn
Etternavn
E-postadresse

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen