Vi arrangerer «Supply Chain Game» seminar

Del på linkedin
Del på twitter
Del på facebook
Så hva er «The Supply Chain Game»? Om du ikke har spilt det, anbefales det på det varmeste. Det er morsomt, faglig motiverende og gir erkjennelse av hvor viktig det er at nettopp du bidrar til samarbeid i verdikjeden. Arrangeres i samarbeid mellom Inventory Investment, Logma og Eirill Bø.

Beskrivelse av Supply Chain – spillet:

Spillet illustrerer utfordringene med lagerstyring og kundeservice i en lang forsyningskjede. Kjeden består av fire nivåer, råvareleverandør, produsent, grossist og detaljist. Deltagerne deles inn i grupper og gis roller i verdikjeden. Det er ingen kommunikasjon mellom de ulike nivåene i kjeden og alle skal bestille varer iht. en vurdering av kostnader og servicegrad. Det er i tillegg lagt inn en usikkerhet i etterspørselen som skaper utfordringer.

Gjennom spillet måles løpende lagernivå, servicegrad og logistikkostnader. Spillet ender stort sett opp med enormt mange legoklosser i kjeden, høye logistikk kostnader samt en lav servicegrad. En engasjerende, morsom og selvreflekterende vinkling på en av de største utfordringene innen Supply Chain Planning. Samarbeid mellom kategori, innkjøp og lager er nøkkelen til et profitabelt optimum – et ABC i selverkjennelse.

Agenda

08.30-08.45: Kaffe og velkommen
08.45-10.45: The Lego Supply Game – spilling
10.45-11.15: Silo tenking – refleksjon
11.15-11.30: Pause og enkel bevertning
11.30-12.00: Supply Chain Planning Cloud fra Blue Ridge

Dato: 6. februar 2018
Sted: Bilglassgruppens lokaler på Skjetten, Hvamsvingen 26, 2013 Skjetten
Pris: Gratis
Kursleder: Eirill Bø, Førstelektor Handelsskolen BI
Tema: Integrert vareforsyning

Siste frist for påmelding er torsdag 1. feb. kl. 16.00 (bindende påmelding)

Sverre Rosmo

Sverre Rosmo

Sverre har jobbet med forsyningskjeder, transport og innkjøp i over 20 år. De siste 10 årene har Sverre jobbet som prosjektleder, konsulent og i salgsrettet virksomhet hovedsaklig mot nordiske grossister, distributører og detaljister. Sverre brenner for logistikkfaget og ikke minst innkjøps- og lagerstyring. Han har i lengre tid vært engasjert som foredragsholder på Handelshøyskolen BI og Logistikkhøyskolen. Han har tidligere publisert fagartikler. Sverre er i dag medlem i styret i LOGMA.

Legg igjen en kommentar

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at vi lagrer e-postadressen din.

Gjør innsikt om til handling

La oss snakke om hvordan vi kan skape effektive innkjøp og vareforsyning som synes på bunnlinjen for din bedrift!
Rull til toppen